tiistai 4. lokakuuta 2011

Palkintohylly

Veljentyttö oli vailla palkintohyllyä poniravien ruusukkeille. Väsäsin siis hyllyn jämälaudoista ja maalasin valkoiseksi. Maalia laitoin pari kerrosta. Ripustusta varten kiinnitin ruuvikoukut ja ruusukkeita varten kiinnitin narut hyllyn poikki. Sitten kaivoin netistä kuvia vanhoista ravikuninkaista ja -kuningattarista ja siirsin kuvat kankaalle (siitä tuolla aiemmin). Kuvat kiinnitin hyllyyn dacoupage -lakalla, akrylaattilakalla eivät pysyneet.





2 kommenttia:

  1. Heipä hei! Sain tän vinkin siun anopilta, jonka tyttären sisko täällä siis huutelee :) Aivan ihania töitä sulla. Kävivät siltä suunnalta eilen kylässä, niin lähti puheeksi nuo kahvipussityöt, miekin tahtoisin oppia sen tekniikan, vaan kun ei opettajaa löydy ;) Muitakin ihanuuksia täällä on, hirvittävä kutina tuli heti lähteä tuunailemaan yhtä sun toista:) Seurailenpas siis jatkossakin :)

    VastaaPoista
  2. Multa löytyy iso pussillinen tyhjiä kahvipaketteja jos tarvitset:)Ja opettaakin voin jos joskus täällä päin liikutte, tosin helppoa se on, vähän vaan vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa!

    VastaaPoista