lauantai 18. syyskuuta 2010

Pesukonehuovutusta

Ostin oman kylän lammas/hunajayritykseltä (Hunajapatruuna) pari kiloa valkoista huovutusvillaa. Pesukonehuovutusta tein pari vuotta sitten paljonkin, mutta nyt olen ollut ilman pesukonetta joten sekin on jäänyt. Otinkin käyttöön äidin koneen...
Tarkoitus oli tehdä pari paneeliverhoa. Valkean villan lisäksi käytin hieman Virosta ostettua raidalliseksi värjättyä villaa. Tosin raidat ei kyllä lopputuloksessa juuri näy.















Levittelin valkeasta villasta noin 2 m pitkän ja 40 cm leveän kaistaleen vanhan lakanakankaan päälle. Vihreästä muotoilin sen päälle kukat. Tästä vaiheesta en muistanut ottaa kuvaa, vaikka kamera oli vieressä valmiina. Ensi kerralla sitten. Lopuksi käärin kankaan rullalle ja kiinnitin langoilla ympäriinsä. Ja ihan viimeksi pistin työt ohuisiin polvisukkiin.















Sitten pesin työt muutaman pyyhkeen kanssa pesukoneessa 60 asteessa. Vähempikin olisi ehkä riittänyt. Töiden irroittelu kankaasta oli vähän työlästä mutta irtosivat kumminkin. Ei nyt ehkä ihan priimaa, mutta kun vähän muotoilee ja oikoo niin ehkä ne lopulta ikkunaan päätyvät.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti