keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Löytöjä ja koruja

Tein ihan mahtavia löytöjä rautakaupasta ja tapettiliikkeestä! Rautakaupassa oli myynnissä lasimosaiikkilaattojen jäljelle jääneitä yksittäiskappaleita ja rikkinäisiä versioita. Sain kympillä ison pinon hienoja mosaiikkilevyjä, oikeesti olisivat maksaneet vaikka mitä. Ja sitten vielä onnistuin avaamaan suuni tapettikaupassa ja sain mukaani myynnistä poistuneen tapattimalliston esittelykansion. Näistähän voi tehdä vaikka mitä ihanaa! Meinasi jäädä unhoon se varsinainen syy miksi olin kaupoilla kun innostuin niin näistä löydöistä:)
























Irrottelin sinisestä lasimosaiikkilevystä yhden palan ja liimasin pohjakankaalle. Sen ympärille rakentelin sitten helmistä tuommoisen kaulakorun. Eipä enää ole käyttämättä kuin muutama sata mosaiikkipalaa...















Rannekorun tein myös sinisistä mosaiikkipaloista. Laikkasin seitsemän palan "letkan" ja liimasin pohjakankaalle. Sitten vaan ympäröin helmillä. Mosaiikkipalat tosin oli sen verran paksuja että eivät ehkä ole tähän tarkoitukseen ihan parhaimmillaan, korusta tuli vähän kuin niittiranneke... Ja aika painavakin se on. Tilasin myös uudenlaisia lukkoja kun ei tämmöiset neliön muotoiset palat oikein taivu niihin metallirannekkeisiin. Uudet lukot olivatkin kohtuullisen käteviä ja taidan jatkossa luopua kokonaan niistä metallirannekkeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti