maanantai 6. toukokuuta 2013

Pienestä sitä ilahtuu

Nimittäin rikkinäisestä kahviastiastosta ja matonkuteista. Ruokakauppaan olin menossa kun huomasin, että torin kulmassa joku pitää kirpparipöytää. Raahauduin katsomaan ja oi mitä löysinkään! Ihanan näköinen kahviastiasto, josta tosin yksi kuppi oli hukassa tai rikki. Eipä haitannut, ostin vitosella omaksi. Astiaston pohjassa lukee Mitterteich Bavaria ja saksalainen näkyy olevan. Enpä ole kuullutkaan, mutta löytyihän noita googlettamalla. Tosin tämmöistä samanlaista asiastoa en löytänyt (tai jaksanut etsiä). Ihanat kesäkupit, vaikka en kahvia juokkaan:) Jos jollakulla sattuisi olemaan tuommoinen vaaleanpunainen kuppi myytävänä niin voisinpa vaikka ostaa.


















Lisäksi ostin kolme pussia tosi kivoja ja siistejä matonkuteita. Euro per pussi! Enpä kyllä itse viitsisi tuolla rahalla alkaa kuteita leikkaamaan. Nyt riittää virkattavaa pitkäksi aikaa.


1 kommentti:

  1. Tää on nyt hyvin outo kommentti ja en tiedä seuraatko edes enää tähän blogiin tulevia kommentteja mutta oli kuitenkin pakko kirjoittaa kun niin outo yhteensattuma. Mulla on tuo sama kahvikuppisetti! Sain sen perintönä mummoltani 2000 luvun vaihteessa. Multa on tosin rikkoutunut musta kuppi... :( Siivosin tossa keittiötä ja ihan omaksi huvikseni aloin googlettaa että mikä setti on kyseessä. Tuskaista tuntia myöhemmin tämä sun blogin kuva on ainoa mun settiä vastaava jonka löysin. Kummalliseksi tämän toki tekee vielä se että ilmeisesti ollaan kaimoja ja oon myös kotoisin Pohjois-Karjalasta. :D

    VastaaPoista