tiistai 17. elokuuta 2010

Pubitaulu

Opiskeluajoista lähtien on tullut kerättyä lasinalusia illanistujaisista ja ulkomaan reissuilta. Aluset tulivat taas vastaan laatikoita kaivellessa ja totesin että näistähän saisi hienon pubitaulun miehen tulevaan "whiskyhuoneeseen". Suunnitteluvaiheessa tosin tein kardinaalivirheen ja erehdyin kysymään mieheltä mielipidettä siitä mitkä aluset tauluun valitaan. Meillä meni maut vähän ristiin (minulle oli oleellista se mikä alunen näyttää hyvältä, hänelle se mille alusen markkinoima olut maistuu..), mutta lopulta saatiin aikaan kompromissiratkaisu:D

Kehykset tein vanhasta ikkunasta. Sitä ei ollut maalattu, joten ei tarvinnut maalia raapia. Riitti kun putsasi ja pesi ikkunat. Kaksi lasia kolmesta tosin oli vähän rikki, mutta koska lasit kuitenkin olivat tukevasti paikallaan en ruennut niitä vaihtamaan. Jospa rikkinäiset lasit toisivat aitoa pubitunnelmaa!

Leikkasin ruskesta pahvista ruutujen kokoiset palaset ja liimasin lasinaluset niihin kiinni. Pahvin taas kiinnitin kehyksiin epähienosti teipillä, mutta eihän se sieltä takaa näy. En halunnut liimata pahveja kiinni niin että ne olisi halutessaan helpompi vaihtaa. Kehyksen yläreunaan pitää vielä kiinnittää ripustuskoukut. Ja nyt vain odottelemaan whiskyhuoneen valmistumista!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti