lauantai 27. maaliskuuta 2010

Paperimassasta

Työpaikan paperisilppuria tyhjennettiin ja otinpa mukaan pari pussillista silppua. Laitoin silpun kattilaan ja päälle vettä niin että se peittyi. Sitten keittelin reilut puoli tuntia ja hämmentelin välillä. Joku #!*#?# oli tosin laittanut silppuriin piirtoheitinkalvon ja jouduin koko ajan nyppimään kalvon paloja silpun seasta.




Keittämisen jälkeen kävin mössöön käsiksi sauvasekoittimella. Sekoittelin sillä muutaman minuutin niin että kaikki suikaleet menivät rikki. Sitten kaadoin koko mössön tiheään kankaaseen ja puristelin veden pois. Lopuksi kaadoin massan vanhalle vahakankaalle ja sekoitin siihen puristelemalla tapettiliisteriä ja vähän liimaa. Sekoittelin massaa jonkin aikaa niin että siitä tuli tasaista. Osaan massasta sekoitin vähän kangasväriä niin että siitä tuli vaalean violettia.














Sitten ei enää tarvinnutkaan muuta kuin keksiä mitä massasta tekisi. Se olikin vaikeaa. Tein muutaman peilin ja jotain joulukoristeita, mutta siihen ideat loppuivat. Ihan mukavaa hommaa, mutta aika hankala keksiä mitä hyödyllistä massasta voisi tehdä. Enpä taida kokeilla uudestaan ihan vähään aikaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti